Julepoussin, farseret med kalv
Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner Højtid: Jul Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne sættes over. Brødet skæres i tern og udblødes i mælken. Farsen røres sammen med løg, muskat, æg, samt det udblødte brød. Krydres med salt og peber. Farsen fyldes i poussinerne. Poussinerne stilles i en bradepande og steges i ovn ved 180 grader i ca. 40 minutter sammen med bouillon, enebær og rødvin. Vandet hældes fra kartoflerne og disse moses med æg, sødmælk, salt, peber og finthakket persille. Fyldes i smurte cocotter og bages herefter i ovn ved 180 grader i ca. 15 min. Når poussinerne næsten er færdige sigtes væden over i en gryde. Bouillon koges ind til ca. 3 dl og jævnes evt. med lidt maizena. Smages til med salt og peber. Æblebådene varmes igennem sammen med honning på en pande sammen med lidt smør
|
|
Opskriften er vist 11054 gange,
og udskrevet 358 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer gl - 2005-01-01 01:01:01 Utrolig delekat ret Rie - 2005-01-01 01:01:01 uhmm !!! meget lækker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne