Stegt Pousin med sauce Rosmarin
Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner Indsendt : Red : |
|
|
Lårene på Pousinen skæres fra og udbenes.
Det ene bryst skæres fra og bukkes sammen, den anden halvdel brunes og steges 10-15 min. Lår steges 15- 20 min. Det sammen bukkede bryst steges i ovn 15 - 20 min. Store melede kartofler skrælles og rives på rivejern, den revne kartoffelmasse presses fri for væde, hæld lidt olie med timian og salt og peber. Massen presses op i en ringform og brunes på pande og steges færdig i ovn 170 grader. Sauce: Pousinskrogene koges af med rosmarin, evt. jævnes, tilsæt salt og peber efter behov. Savojkål snittes fint og sauteres i olie med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 13713 gange,
og udskrevet 286 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne