Orientalske, grillede poussiner i marinade
Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner Oprindelsesland : Orienten Indsendt : Red : |
|
|
Til dressingen finthakkes citrongræs, koriander, skalotteløg, hvidløg og ingefær i en blender eller foodprocessor. Tilsæt farin, karry, peber, salt og fiskesauce og blend i 30 sek. Mens maskinen kører tilsættes 1 1/4 dl af kokosmælken.
Halvér poussinerne/kyllingerne, dæk dem med med marinaden i et stort fad og dæk fadet grundigt med husholdningsfilm. Stil fadet i køleskabet natten over 12 - 18 timer. Varm ovnen op til 230 grader. Smør eller pensl et ildfastfad med olie, læg poussinerne (uden marinade) i fadet og stil det i ovnen 25 - 30 min. Vend poussinerne 2-3 gange. Kom marinaden i en kasserolle og bland den med den sidste kokosmælk. Bring marinaden i kog og lad den simre 5 min. Si derefter marinaden og smag til med salt og hold den varm. Hæld marinaden over poussinerne ved servering. Der serveres vilderis til, som kan neutralisere, den for nogen lidt stærke smag. |
|
Opskriften er vist 13139 gange,
og udskrevet 304 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne