Poussin med vildtsauce
Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt smørret i gryden til det er gyldent brunt kom poussinerne i og brun dem godt, først brystsiden.
Bacon deles hver i 3 stykker og brunes med ca. 5 min. Når bacon er brunt hældes der vand over så poussinerne er helt dækket. Tilsæt bouillon terning. Lad det småsimre ca. 45 min. til det er mørt. Sauce: Skyen jævnes med en meljævning kom ribsgele i og smag til. Serveres med kogte kartofler og agurkesalat |
|
Opskriften er vist 23467 gange,
og udskrevet 832 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Grethe K - 2009-03-08 12:15:25 Det smagte ligeså godt som søndagskyllingen gjorde, da jeg var barn. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne