Poussin med vildtsauce

Poussin med vildtsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 PErs-

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Poussin med vildtsauce, billede 4 Poussin med vildtsauce, billede 1 Poussin med vildtsauce, billede 2 Poussin med vildtsauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 poussiner renset og skyllede
50 g.smør/margarine
3 skiverbacon(tynde skiver)
10 dl.vand
1 hønsebouillon terning
 Salt
 peber
 
 Sauce:
 meljævning
1 spsk.ribsgele
 
Opskrift:
Smelt smørret i gryden til det er gyldent brunt kom poussinerne i og brun dem godt, først brystsiden.
Bacon deles hver i 3 stykker og brunes med ca. 5 min. Når bacon er brunt hældes der vand over så poussinerne er helt dækket. Tilsæt bouillon terning. Lad det småsimre ca. 45 min. til det er mørt.

Sauce:
Skyen jævnes med en meljævning kom ribsgele i og smag til.

Serveres med kogte kartofler og agurkesalat





karakterer:
Opskriften er vist 23467 gange,
og udskrevet 832 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-03-08 12:15:25
Det smagte ligeså godt som søndagskyllingen gjorde, da jeg var barn.