Poussiner i skaldyrssauce med nye kartofler
Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner Indsendt : |
|
|
Dup poussinerne tørre og drys dem med salt og peber. Stil dem i ovnen ved 225 grader i 10 minutter, skru ned og steg færdige ved 200 grader i 20 minutter. Rens og skrub muslinger og kasser dem der ikke lukker sig ved et hård slag mod bordkanten. Overhæld rejerne med kogende vand og pil ca. halvdelen. De pillede rejer lægges til side. Smør og olie varmes i en stor gryde, muslingerog de upillede rejer kommes i sammen med løg og gulerod. Hvidvin tilsættes og det damper under låg i ca. 5 minutter til muslingerne har åbnet sig. Muslingerne løftes op med en hulske og hønsebouillon tilsættes. Det koger uden låg i 5-8 minutter. Blendes og tilsættes piskefløde. Varmes op lige før servering, hvor de pillede rejer og muslinger, der på nær nogle få nu er taget ud af deres skal, tilsættes. Smag til med salt, peber og paprika. Server med nye kartofler og nye blancheret gulerødder.
|
|
Opskriften er vist 7840 gange,
og udskrevet 200 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne