Ovnstegte poussiner
Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner Indsendt : Red : |
|
|
Rens poussinerne i koldt vand og tør dem af. Krydr hver enkelt med Go Cajun Poultry, og sæt til side. Bland orangemarmeladen og soyasaucen. Gnid poussinerne ind i blandingen, og vikl to strimler bacon rundt om hver fugl. Læg poussinerne i et ovnfast fad og dryp/pensl dem med olivenolie. Placer i en 180 grader ovn. Når poussinerne begynder at blive brune, tilsættes kyllingebouillonen. Læg et stykke folie løst hen over poussinerne. Fordel jævnligt kraften hen over fuglene under stegningen, der varer 30-40 minutter eller til vingerne let lader sig trække væk fra kroppen.
Fjern poussinerne fra fadet og hold dem varme. Fjern overskydende olivenolie fra fadet, hæld kraften op i en gryde. Tilsæt sherry og kog sovsen ind med en fjerdedel. Skær poussinerne ud i halve og hæld sovsen over dem. Pynt med hakket persille. |
|
Opskriften er vist 50965 gange,
og udskrevet 1326 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer lena - 2011-05-26 17:32:20 skal sovsen ikke jævnes? Edith - 2007-09-11 15:25:13 Hvad er tilbehøret til denne ret ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne