Ovnstegte poussiner

Ovnstegte poussiner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 poussiner, a godt et halvt kilo
 Go Cajun Poultry
4 spsk.orangemarmelade
3 spsk.sojasauce
6 skiverbacon
3 spsk.olivenolie
2 dl.hønsebouillon
1 dl.tør sherry
3 spsk.hakket persille
 
Opskrift:
Rens poussinerne i koldt vand og tør dem af. Krydr hver enkelt med Go Cajun Poultry, og sæt til side. Bland orangemarmeladen og soyasaucen. Gnid poussinerne ind i blandingen, og vikl to strimler bacon rundt om hver fugl. Læg poussinerne i et ovnfast fad og dryp/pensl dem med olivenolie. Placer i en 180 grader ovn. Når poussinerne begynder at blive brune, tilsættes kyllingebouillonen. Læg et stykke folie løst hen over poussinerne. Fordel jævnligt kraften hen over fuglene under stegningen, der varer 30-40 minutter eller til vingerne let lader sig trække væk fra kroppen.

Fjern poussinerne fra fadet og hold dem varme. Fjern overskydende olivenolie fra fadet, hæld kraften op i en gryde. Tilsæt sherry og kog sovsen ind med en fjerdedel. Skær poussinerne ud i halve og hæld sovsen over dem. Pynt med hakket persille.





karakterer:
Opskriften er vist 50965 gange,
og udskrevet 1326 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-05-26 17:32:20
skal sovsen ikke jævnes?

  -   2007-09-11 15:25:13
Hvad er tilbehøret til denne ret ?