Poussiner med kryddeurtefyld og spinatsalat

Poussiner med kryddeurtefyld og spinatsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 2,","rensede poussiner a 300 g.
 
 Fyld:
2 halve citroner
 et par kviste timian og rosmarin
30 g.små, sorte oliven
 salt
 peber
 
 stegning:
 Smør
 olivenolie
 1½-2 dl vin eller kyllingefond og vand
 
 Spinatsalat:
150 g.spæde spinatblade.
 
 Dressing:
3 spsk.jomfruolivenolie
1 tsk.dijonsennep
1 tsk.honning
1 spsk.citronsaft
 salt
 friskkværnet peber
25 g.ristede pinjekerner
 
 
Opskrift:
Tryk poussinerne tørre, drys dem indvendig med salt og peber, fyld dem med citron, krydderurtekviste samt oliven og bind om med bomuldsnor eller luk dem med en tandstikken Brun poussinerne godt på alle sider, hæld vin eller kyllingetond ved, og steg dem færdige i ovnen ved 200 grader; 30-40 minutter - til de er gennemstegte. Pisk olie, sennep, honning og citronsaft sammen og smag til med salt og peben Vend dressingen med spinatbladene og drys med pinjekerner





karakterer:
Opskriften er vist 11125 gange,
og udskrevet 435 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-03-24 18:30:58
Det var noget nær en himmelsk oplevelse vi fandt i sammenhørrigheden i denne ret. Dressingen med spinat satte stjerner i smagsløg, og poussiner med urter,oliven og citroner gav en saftig sanselig lækker oplevelse. Prøv denne ret !