Poussiner med kryddeurtefyld og spinatsalat
Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner Indsendt : Red : |
|
|
Tryk poussinerne tørre, drys dem indvendig med salt og peber, fyld dem med citron, krydderurtekviste samt oliven og bind om med bomuldsnor eller luk dem med en tandstikken
Brun poussinerne godt på alle sider, hæld vin eller kyllingetond ved, og steg dem færdige i ovnen ved 200 grader; 30-40 minutter - til de er gennemstegte.
Pisk olie, sennep, honning og citronsaft sammen og smag til med salt og peben Vend dressingen med spinatbladene og drys med pinjekerner
|
|
Opskriften er vist 11125 gange,
og udskrevet 435 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Parret - 2007-03-24 18:30:58 Det var noget nær en himmelsk oplevelse vi fandt i sammenhørrigheden i denne ret. Dressingen med spinat satte stjerner i smagsløg, og poussiner med urter,oliven og citroner gav en saftig sanselig lækker oplevelse. Prøv denne ret ! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne