Sennepsglaserede poussiner
Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner Indsendt : Red : |
|
|
4 poussiner klippes langs rygbenet, vendes og trykkes flade. Sæt 2 spyd igennem på kryds og tværs, så de holder faconen. Læg dem i bradepanden. Ca. 200 g blødt smør røres med Worcestersauce, lidt tabasco og Colmans sennepspulver og smøres på fuglene. 1 daggammelt franskbrød afskorpes og smuldres, og krummen og lidt mere smør fordeles overpoussinerne. Steges i en varm ovn i ca. 40 minutter.
|
|
Opskriften er vist 10541 gange,
og udskrevet 213 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Grethe K - 2007-02-22 13:45:58 Flot ser der ud med de flade fugle, men det bedste ved dem er smagen. Prøv selv. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne