Farserede poussiner med pastinakker
Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner Indsendt : Red : |
|
|
Kog kartofler og hvidløgsfed sammen. Hæld vandet fra og lad dem køle lidt af. Skræl pastinakkerne og skær dem på langs tre gange. Riv bladene af krydderurterne og læg dem i en skål. Læg pastinakkerne ned til krydderurterne og krydr med salt og peber. Tilsæt lidt olivenolie. Bland det hele godt.
Poussinerne farseres med kartofler, rosmarin og hvidløg. Skær rosmarinstilkene skråt af, så de fungerer som små spyd, og luk poussinerne med dem.
Læg poussinerne i et ildfast fad med pastinakker rundt om. Krydr med salt og peber. Fadet sættes i en 225 grader varm ovn i 45 minutter. Læg lidt røget bacon over poussinerne, lige inden de tages ud af ovnen.
|
|
Opskriften er vist 15654 gange,
og udskrevet 453 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne