Poussiner med tomat/selleri kompot
Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner Indsendt : |
|
|
Steg poussinerne i en gryde sammen med timian, løg og den knuste enebær, i ca. 20 minutter.
Lad poussinerne hvile i 10 minutter før bryst og lår skæres fra til servering.
Skær madæblerne i både og steg dem i andefedt og olivenolie. Tilsæt brun farin samt sherry vineddike. Jævn med 2 spsk koldt smør. Kog en kompot af snittede løg, et hakket hvidløgsfed og tomaterne (flå dem først). Smag til med chilisaucen, sukker og sherry vineddiken. Snit knoldsellerien i tern, kog op i letsaltet vand, dryp af og kom ternene i kompotten. Drys grovkakket frisk kørvel over og servér kompotten til poussinerne sammen med de stegte æbler og æbleskyen. |
|
Opskriften er vist 8512 gange,
og udskrevet 200 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne