Poussiner med tomat/selleri kompot

Poussiner med tomat/selleri kompot, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 poussiner
1 kvisttimian
4 løg
1 tsk.knust enebæ
4 madæbler
 andefedt og olivenolie
1 spsk.brun farin
3 spsk.sherry vineddike
2 spsk.smør
1 fedhvidløg
8 tomater
1 spsk.chilisauce
1 tsk.sukker
1 stk.knoldselleri
1 bakkefrisk kørvel
 
Opskrift:
Steg poussinerne i en gryde sammen med timian, løg og den knuste enebær, i ca. 20 minutter. Lad poussinerne hvile i 10 minutter før bryst og lår skæres fra til servering.

Skær madæblerne i både og steg dem i andefedt og olivenolie. Tilsæt brun farin samt sherry vineddike. Jævn med 2 spsk koldt smør. Kog en kompot af snittede løg, et hakket hvidløgsfed og tomaterne (flå dem først). Smag til med chilisaucen, sukker og sherry vineddiken. Snit knoldsellerien i tern, kog op i letsaltet vand, dryp af og kom ternene i kompotten. Drys grovkakket frisk kørvel over og servér kompotten til poussinerne sammen med de stegte æbler og æbleskyen.





karakterer:
Opskriften er vist 8512 gange,
og udskrevet 200 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu