Poussiner med figner i peber skysauce
Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner Indsendt : Red : |
|
|
Drys den rensede poussiner med lidt salt og peber ind- og udvendigt. Brun dem på alle sider i smør i en dyb pande eller gryde. Tag panden fra blusset (og husk at slukke for emhætten), hæld cognac ved, og flamber. Sæt atter panden på varmen, hæld rødvin og fond ved, læg låg på, og lad retten simre i 35 minutter, til fuglene er helt møre og gennemstegte. Tag fuglene op, tilsæt peberkorn til saucen, kog igennem, jævn let med majsstivelse, rørt ud i lidt koldt vand, og smag til. Del poesierne i halve, og server med sauce og tilbehør.
Serveres med friske figner i skiver og smørstegte kartofler eller ris. |
|
Opskriften er vist 9640 gange,
og udskrevet 243 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne