Poussin stegt med citron, safran, mandler og grønne oliven
Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner Indsendt : Red : |
|
|
Halvér poussinerne, pil skindet af og del dem i bryst med vinge samt lår.
Brun poussinerne i en gryde med olivenolie sammen med hakket hvidløg og løg.
Tilsæt safrantråde, citron i små tern, hele mandler og oliven.
Hæld bouillon over og lad det simre i 35 min. under låg.
Smag til med salt og peber og drys med frisk koriander.
Bring vand i kog, tilsæt couscous og lidt salt, rør rundt, læg låg på og sluk for varmen. Lad det trække 5 min. og servér.
|
|
Opskriften er vist 11467 gange,
og udskrevet 293 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne