Røget poussin med fyldte vinblade
Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner Indsendt : Red : |
|
|
Vinbladene skylles i varmt vand. Koges herefter i letsaltet vand i 10 min.
Risene koges i lidt vand i 10-12 min. Overskydende vand sies fra.
Løget svitses i lidt af olien ( der skal også være til citronolien og stegning af fjerkræet! ). Rosiner, pinjekerner, mynte, persille, lidt af citronsaften og krydderier kommes i, og svitses med et øjeblik. Fyldet pakkes ind i de afdryppede vinblade, sørg for at enderne bliver bukket ind, så fyldet ikke falder ud, og rullerne sættes på køl. Poussinen brunes på en pande i olie, steger færdig i ovnen i ca. 15-20 min. ved 200 grader. Hviler derefter i 10 min. Resten af olien piskes sammen med citronskal, resten af citronsaften og honningen. Bryster og over- og underlår skæres af poussinen, og der anrettes på tallerkener. Poussin, vinblade, gedeost formet som små æg samt citronolie, og der drysses med lidt hakkede krydderurter. |
|
Opskriften er vist 8402 gange,
og udskrevet 326 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne