Poussiner med vindruer
Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner Indsendt : Red : |
|
|
Poussinerne brunes i en gryde i smør og olie. Hakkede løg tilsættes, og brunes lidt med. Bouillon hældes ved, og poussinerne steges ca. 30 min. ved svag varme. Vindruerne udstenes, og hasselnødderne hakkes groft. Lige inden
serveringen ristes blandingen af vindruer og hasselnødder sammen med tranebær i lidt smør. Når poussinerne er færdige tages de op af gryden og holdes varme mens sovsen laves.
Tilbehør: Poussinerne anrettes på et fad, med lidt af fyldet. Lidt af sovsen hældes over, mens resten af sovsen serveres ved siden af. |
|
Opskriften er vist 25081 gange,
og udskrevet 908 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Pia Annabelle Kelly - 2018-01-20 17:49:17 Min opskrift: Fyldte puissiner med grønne vindruer i Chardonay flødesauce med fuldkornsris. Mums! anonym - 2009-03-26 13:52:37 hvad severer man så til ? almindelige kogte kartofler? sus - 2006-12-15 14:49:26 det ville da være en god idé at skrive, hvordan sovsen skulle laves |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne