Poussin i cocotte på lun rødbedesalat og estragonsauce
Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner Indsendt : Red : |
|
|
Lårene udbenes, der lægges et snit på hver side af låret, og benet tages ud. Brysterne tages fra skroget og bifileterne tages fra brysterne. Skindet fjernes på lår og bryster. Bifileterne hakkes på hurtighakkeren sammen med persille og svampe til en fast fars. 2 æg og 1 dl piskefløde røres i og der krydres med salt og peber.
De udbenede lår lægges rundt i siderne af 4 cocotter sammen med brystkødet. I midten sprøjtes farsen. Cocotterne dækkes med bagepapir og dampes i en 175° forvarmet ovn i ca. 20 min. Estragoneddiken reduceres ved god varme til ca. 1 dl. Hønsefonden tilsættes og reduceres til/3 del. Piskefløden og saucen koges ved svag varme, til den har en cremet konsistens. Saucen piskes med 150 gr. koldt smør. De revne rødbeder sauternes i smør på en pande og fordeles på 4 tallerkner. Comorerne stilles ovenpå. Der lægges lidt sauce rund i kanten og der pyntes med frisk estragon. resten af saucen serveres med et godt brød. |
|
Opskriften er vist 13930 gange,
og udskrevet 248 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Grethe - 2012-06-03 23:40:52 Når der nu er tale om estragonsauce, og der et sted står, at estragoneddiken reduceres, er jeg i tvivl om, hvor meget estragoneddike der skal bruges, det er ikke nævnt under ingredienser. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne