Kartoffelsalat med poussin
Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner Indsendt : |
|
|
Tænd ovnen på 220°.
Kog kartoflerne i rigeligt, letsaltet vand til de er knapt møre, ca. 5 min. Afkøl dem i isvand, dup dem tørre. Bland kartoflerne med olie, peberrod, purløg, salt og peber. Del hver poussin i bryststykker, lår og overlår. Kog en bouillon af ryg- og brystben med lidt urter, ca. ½ time. Si bouillonen og kog linserne heri til de er møre, ca. ½ time. Krydr poussinerne med salt og peber, læg dem på en rist og steg dem i ovnen i 15 min., vend lårene undervejs. Rist imens brødet på en tør pande. Anret salaten på store hvide tallerkner. Fordel salat og kartofler på tallerknerne. Anret med blomkål, radiser, linser og oliven. Læg poussiner og ristet brød ovenpå og drys med persille. Små cherrytomater supplerer fint denne fyldige salat. |
|
Opskriften er vist 11450 gange,
og udskrevet 177 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne