Kartoffelsalat med poussin

Kartoffelsalat med poussin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
750 g.kartofler i tynde skiver
1 spsk.olivenolie
 Friskrevet peberrod
1 bdt.purløg
2 poussiner
50 g.linser fra Puy
4 skiverdurumbrød
 Salatblade
250 g.blomkål i små buketter
 Evt. 1 bdt. radiser i skiver
50 g.oliven
½ bdt.persille
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 220°.

Kog kartoflerne i rigeligt, letsaltet vand til de er knapt møre, ca. 5 min. Afkøl dem i isvand, dup dem tørre. Bland kartoflerne med olie, peberrod, purløg, salt og peber.

Del hver poussin i bryststykker, lår og overlår. Kog en bouillon af ryg- og brystben med lidt urter, ca. ½ time.
Si bouillonen og kog linserne heri til de er møre, ca. ½ time.

Krydr poussinerne med salt og peber, læg dem på en rist og steg dem i ovnen i 15 min., vend lårene undervejs. Rist imens brødet på en tør pande.

Anret salaten på store hvide tallerkner. Fordel salat og kartofler på tallerknerne. Anret med blomkål, radiser, linser og oliven. Læg poussiner og ristet brød ovenpå og drys med persille. Små cherrytomater supplerer fint denne fyldige salat.





karakterer:
Opskriften er vist 11413 gange,
og udskrevet 177 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu