Timianstegt poussin med vilde ris og citrussky
Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner Indsendt : Red : |
|
|
Skyl risene og kog dem i rigeligt vand og salt i ca. ½ time til de åbner sig. Hæld risene op i en sigte. Rens og skyl porren og snit den fint - kom tranebær i (sauteres i gryde). Vend ris og fond i og smag til med salt og peber. Ved serveringen kommes risene i en form, der vendes ud på en tallerken.
Poussin renses og skylles omhyggeligt - gnides med olivenolie og krydres med salt og peber. Skær citronen i tynde - kvarte - skiver. Skindet løsnes fra brystet - stik en tynd skive citron og krydderurter under skindet. Fyld poussin med citronskiver og krydderurter. Kom poussin i en forvarmet ovn ved 200° i ca. 25-30 minutter. Sauce: Rens løgene og snit dem fint. Sauter af i lidt olie. Tilsæt saften af citron og appelsin og kog ned til halvdelen. Kom fonden ved - kog ned - smag til med salt og peber. Piskes med smør eller jævnes med maizena. Rens og skyl salaten, Vend den på en pande med lidt olie. Anretning: Skær lår og bryst fra. Lægges på en tallerken, pynt med salat og sæt risene ved. Saucen kommes udenom. |
|
Opskriften er vist 12398 gange,
og udskrevet 389 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne