Stegt poussin med syltede lår
Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner Indsendt : |
|
|
Poussin:
Poussinen deles i lår- og bryststykke, rygbenet brunes og gemmes til saucen. Lårene saltes i to timer og bages i ovnen i to timer med andefedtet Kartoffelfondant: Bagekartofler skrælles og stikkes ud i ønsket form og dampes møre i vand og smør, salt og peber. Lad vandet fordampe under kogningen og kartoflen stege gylden i det resterende smør. Kartoffelrør: Bagekartofler skrælles og skæres i lange tynde skiver og rulles om en form eller udstikker og steges gyldne i afklaret smør. Majs: Majskernerne skrabes fri fra kolberne og dampes møre i vand, salt, smør og lidt sukker og hakket skalotteløg. Vendes til sidst sammen med bredbladet persille. Hvide asparges: Hvide asparges skrælles og skæres til for derefter at dampes møre i vand, salt og lidt sukker. Vendes til sidst sammen med estragon og kørvel. Saucen: De brunede skrog koges sammen med hvidvin, og de to fonder sigtes og monteres med lidt smør. |
|
Opskriften er vist 8570 gange,
og udskrevet 189 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne