Poussin Créole
Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner Oprindelsesland : Créole Indsendt : |
|
|
Smør de friske poussiner med olie, drys dem med salt, peber og den søde chili og læg 1 fed hvidløg i hver. Pak så de krydrede fugle ind i bagepapir til fire små pakker og steg dem i ovnen ved 200° i 30 min. Tag herefter fuglene ud, men lad dem hvile i papiret ca. 10 min.
Når pakkerne åbnes anrettes poussinerne på et fad eller på hver sin tallerken - og husk at hælde stegeskyen over. Tilbehør: Nye kartofler når det er sæson for dem (prøv at koge dem med løvstikke). Rå kartofler i skiver stegt på pande eller i ovn og tomatsalat kan også anbefales. |
|
Opskriften er vist 14848 gange,
og udskrevet 370 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne