Poussiner med varm frugt salat

Poussiner med varm frugt salat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 poussiner à 375g
25 g.smør
0.5 tsk.groft salt
0.5 tsk.herbes de provence
 dl.hønsebouillon
1 dl.rødvin
 
 sauce:
 dl.stegesky fra poussinerne
150 g.cream cheese
 evt. kulør
 
 Tilbehør:
 aspargeskartofler
 
 Frugtsalat:
200 g.champignoner i kvarte
 spsk.honning
200 g.pillet appelsin i små stykker
400 g.halve blå og grønne druer uden sten
0.5 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Skyl og rens poussinerne godt. klip vingespidserne af. Lad smørret gyldne i en stegegryde og brun poussinerne, først med brystsiden, derefter de andre sider. Drys med salt og herbes de provence.

Tilsæt bouillon og rødvin, og lad poussinerne stege ved svag varme og under låg i ca. 15 min. De skal være gennemstegte. Tag poussinerne op og lad dem hvile tildækket i ca. 15 min.

Sauce:
Bring atter stegeskyen i kog. Tilsæt creame cheese og bring saucen i kog under omrøring. Kog saucen ved jævn varme i ca. 3 min. Tilsæt evt. kulør og smag til. Si evt. saucen.

Varm frugtsalat:
Kom champignonerne i en varm tør pande, og rist dem i ca. 5 min., til de er næsten tørre. Tilsæt honning og lad den smelte. Vend appelsinstykker og druer i. Smag til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 10850 gange,
og udskrevet 307 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu