Poussiner med honningsauce
Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner Indsendt : Red : |
|
|
Gnid poussinerne med salt og læg dem i en bradepande.
stil dem på næstnederste ribbe i ovnen ved 200 i 20 minutter.
Bland alle ingredienserne til saucen. Pensl poussinerne med halvdelen af saucen og fortsæt stegningen 15 minutter til poussinerne er gennemstegte. Dryp af og til med saucen. Hæld 3 spsk. vand i saucen. Tag poussinerne op og hold dem varme. Tilbered risnudler efter pakkens anvisning og dryp dem af. Skær gulerødderne i skiver på råkostjernet og kålen i 1 cm brede strimler. Vend gulerødderne et par minutter i varm olie i en stort gryde. Tilsæt kål og sauce og varm under omrøring til kålen netop er faldet sammen. Vend risnudlerne i og smag til med salt og peber. Kom tilbehøret i et fad og læg poussinerne på. |
|
Opskriften er vist 14011 gange,
og udskrevet 400 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne