Poussin med trøffelsauce
Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner Indsendt : Red : |
|
|
Tør poussinerne ud- og indvendig og brun dem i smør. Brun også kartoflerne i smør. Drys poussinerne med salt og peber, læg dem i et fad sammen med kartoflerne og steg begge dele i ovnen ca. 35 minutter.
Til saucen koges hvidvinen ind til en tredjedel med finthakket løg. Tilsæt herefter fond og portvin og lad det koge igennem 4-5 minutter. Si saucen og pisk smørret i. Smag til med krydderier, jævn saucen, og tilsæt strimler af skrællet trøffel og juicen fra trøflerne. Del poussinerne i bryst og lår og servér på varme tallerkner med saucen og tilbehøret. |
|
Opskriften er vist 15080 gange,
og udskrevet 359 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2022-09-20 12:13:17 Der mangler angivelse af ovnens temperatur |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne