Poussin med trøffelsauce

Poussin med trøffelsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6 poussiner
 smør til stegning
 salt
 peber
 
 Sauce:
2 dl.hvidvin
2 finthakkede skalotteløg
5 dl.god fjerkræfond (evt. dåse)
0.5 dl.portvin
25 g.smør
 majsstivelse til jævning
25 g.trøfler (dåse eller glas)
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
 letkogt broccoli
 små kartofler
 
Opskrift:
Tør poussinerne ud- og indvendig og brun dem i smør. Brun også kartoflerne i smør. Drys poussinerne med salt og peber, læg dem i et fad sammen med kartoflerne og steg begge dele i ovnen ca. 35 minutter.

Til saucen koges hvidvinen ind til en tredjedel med finthakket løg. Tilsæt herefter fond og portvin og lad det koge igennem 4-5 minutter. Si saucen og pisk smørret i. Smag til med krydderier, jævn saucen, og tilsæt strimler af skrællet trøffel og juicen fra trøflerne.

Del poussinerne i bryst og lår og servér på varme tallerkner med saucen og tilbehøret.





karakterer:
Opskriften er vist 15080 gange,
og udskrevet 359 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.7    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2022-09-20 12:13:17
Der mangler angivelse af ovnens temperatur