Letsprængt poussin
Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner Indsendt : Red : |
|
|
Drys poussinen med salt og sukker og stil den i køleskab natten over.
Skyl og tør poussinen og kom den i kogende vand tilsat skiver af gulerod, løg, laurbærblad og timian. Kog poussinen i 35 minutter og lad den stå i kogelagen 15 minutter. Tag den op, fjern skindet og servér med smeltet smør tilsat persille og tilbehøret. |
|
Opskriften er vist 11448 gange,
og udskrevet 202 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne