Glaserede Æbler
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Højtid: Jul Indsendt : Red : |
|
|
Vask og tør æblerne godt. Fjern stilkene og stik en blomsterpind i hvert æble. Kog sukker, vand og glucose over kraftig varme. Rør rundt. Test om sukkerlagen er færdig ved at dyppe en pind i lagen. Når sukkerlagen på pinden bliver som glas og kan brækkes af, er den færdig. Dyp æblerne ned i sukkerlagen og drej dem rundt. Rul æblerne i krymmel. I dette øjeblik gælder det om at være hurtig, da sukkerlagen hurtigt stivner. Lad æblerne køle af på en plade.
|
|
Opskriften er vist 42040 gange,
og udskrevet 1020 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (58 stemmer) |
|
Kommentarer Koch - 2015-12-05 23:01:19 Sukker skal op på 156 grader. Glukose er ikke nødvendig. Moleman - 2012-12-22 13:50:22 De bliver endnu bedre, når man ruller dem i lakridskrymmel. Glykose kan købes hos bl.a. matas Alberte - 2012-08-04 16:08:40 Fantastisk opskrift Nadia - 2011-01-07 19:11:50 De bliver lækre, hvis de æbler man bruger er gode og søde. anonym - 2010-11-21 12:03:48 hvor kan man købe glucose!!!!! mig;p - 2009-10-24 12:38:10 lækkert jeg elsler glasrede æbler !! Mig - 2008-03-26 14:31:34 Nu har jeg samgt dem og de var ikke optil mine forventninger Er ked af det men de smagher altså dårligt Mig - 2008-03-26 14:06:50 Jeg har prøvet en rigtig god opskrift før på en hjemme side så nu håber jed denne her er bederer. Sophie Asp - 2007-10-09 15:15:37 De smager bare super godt! Vil super gerne lave dem herhjemme, så vil da lige spørge min mor? Det er jo sundt, sødt og lækkert ! Line - 2007-08-03 14:02:12 De smager fantastisk anne, ida katrine - 2005-01-01 01:01:01 Vi tror de smager rigtig godt vi skal lave dem nuu så det bliver sjovt bettina - 2005-01-01 01:01:01 de smager rigtig godt god til børne da de både får sundt og sødt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne