Tarteletter med rejer og asparges
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Væden af aspargesene varmes op og jævnes med mel.
Rejer og asparges tilsættes og stuvningen krydres med salt og peber.
Stuvningen fyldes i de opvarmede tarteletter og øverst pyntes med et par rejer og lidt dild.
Servering: Serveres evt. med lunede kuvertflütes. |
|
Opskriften er vist 23718 gange,
og udskrevet 865 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer sickan - 2005-01-01 01:01:01 bliver ekstra god tilsat lidt conac |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne