Tarteletter med rejer og asparges

Tarteletter med rejer og asparges, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 asparges i dåse
 Frosne rejer
 Salt
 friskkværnet peber
 Evt.lidt dild til pynt
 
Opskrift:
Væden af aspargesene varmes op og jævnes med mel. Rejer og asparges tilsættes og stuvningen krydres med salt og peber. Stuvningen fyldes i de opvarmede tarteletter og øverst pyntes med et par rejer og lidt dild.

Servering:
Serveres evt. med lunede kuvertflütes.





karakterer:
Opskriften er vist 23672 gange,
og udskrevet 865 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
bliver ekstra god tilsat lidt conac