Tarteletter med fjerkræfyld
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Diverse fjerkræ Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet skylles og duppes tørt.
Skæres i 3 cm lange strimler, som drysses med mel.
Løget pilles og skæres i små terninger. Løgene svitses klare i olien. Kødet tilsættes og brunes let på alle sider. Grøntsagsbouillon, fløde og persille kommes ved Koger igennem uden låg på ved svag varme. Champignoner renses, skylles, og duppes tørre. Skæres i tynde skiver, og vendes på panden i smør. Vin og champignons blandes med fjerkræfyldet og smages til med salt og peber. Tarteletterne varmes i ovnen ca. 5 minutter ved 150 grader C. alm. ovn. Tarteletterne fyldes og serveres straks. Tilbehør: Evt. sukkerærter |
|
Opskriften er vist 60524 gange,
og udskrevet 1406 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Gudrun - 2019-12-20 21:33:16 kan man bruge gåsekød til tarteletter? poelos - 2009-09-28 17:16:26 dejlig smag, men er også god med asparges. ca.200gr. champignons + 1 ds aspargs,veibekommen. Sebastian Hannerup 13 år!:D - 2009-01-09 18:04:02 Det var nogle gode tarteletter jeg fik det til at blive til 9 tarteletter og der var godt med fyld i dem jeg puttede det der var tilbage på panden fedtstoffet og vandet i sovsen efter jeg havde stegt kalkunen det gav den ekstra smag! PS - 2007-12-28 17:21:49 god opskrift og der er til ca 6 stk (4 hvis det skal hænge ud over kanten.....) Nanna - 2005-01-01 01:01:01 Mums (: mie - 2005-01-01 01:01:01 Hvis det er til fire tarteletter er det godt nok meget fyld.. der kan sagtens være til 10.. Heidi - 2005-01-01 01:01:01 Der står 4stk tarteletter så man må vel regne med at det er til 2- 4 personer.. anonym½ - 2005-01-01 01:01:01 Hvor mange personer er retten til? Niels - 2005-01-01 01:01:01 Hvor mange pers. er retten til |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne