Cajun Tarteletter
Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler Oprindelsesland : Cajun Indsendt : Red : |
|
|
Varm olien til den begynder at ryge, hæld melet i og rør om indtil det er gyldenbrunt, ca. 2-3 min. dette kaldes en roux.
Fjern fra varmen og kom straks peber, løg og selleri i og rør rundt til det er afkølet. I mellemtiden opvarmes fløden til det simrer, kom gradvis rouxblandingen i. Bring det til kogepunktet, under omrøring til det tykner. Varm smørret på en pande, tilføj forårsløgene og hvidløget lad det stege 1 minuts tid. kom hummerhalerne eller rejerne i kom krydderi blandingen ved og lad det simre endnu 3 min. kom nu saucen i og bland det godt. Serveres i fire tarteletter, pynt med de 4 hele hummerhaler eller rejer. Server mens det endnu er varmt. |
|
Opskriften er vist 39209 gange,
og udskrevet 957 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne