Cajun Tarteletter

Cajun Tarteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler

Oprindelsesland : Cajun

CajunIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 spsk.olie
15 g.mel
0.5 grøn peber, renset og fint hakket
0.5 lilleløg fint hakket
1 selleri stilk fint hakket
250 ml.fløde
90 g.usaltet smør
6 forårsløg, fint hakkede
1 fedhvidløg, knust
350 g.jomfruhummerhaler eller tiger rejer, skåret i små stykker. Gem fire hele til pynt
1.5-2 tsk.Cajun krydderi
 
Opskrift:
Varm olien til den begynder at ryge, hæld melet i og rør om indtil det er gyldenbrunt, ca. 2-3 min. dette kaldes en roux.

Fjern fra varmen og kom straks peber, løg og selleri i og rør rundt til det er afkølet.

I mellemtiden opvarmes fløden til det simrer, kom gradvis rouxblandingen i. Bring det til kogepunktet, under omrøring til det tykner.

Varm smørret på en pande, tilføj forårsløgene og hvidløget lad det stege 1 minuts tid. kom hummerhalerne eller rejerne i kom krydderi blandingen ved og lad det simre endnu 3 min. kom nu saucen i og bland det godt.

Serveres i fire tarteletter, pynt med de 4 hele hummerhaler eller rejer. Server mens det endnu er varmt.





karakterer:
Opskriften er vist 39209 gange,
og udskrevet 957 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu