Tarteletter med svampe og jordskokker

Tarteletter med svampe og jordskokker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Svampe - Østershat

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.østershatte
250 g.champignoner
2 ½ dl.piskefløde
250 g.jordskokker
1 kvistfrisk rosmarin
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rens svampene og skær dem i små stykker. Ristes på pande. Tilsæt fløden og lad det koge til cremet konsistens. Tilsæt rensede jordskokker i tynde skiver og fintskåret rosmarin. Smag til med salt og peber og fordel det i de varme tarteletter.





karakterer:
Opskriften er vist 16527 gange,
og udskrevet 548 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-01-28 11:59:42
lav en tyk mælkesovs, her hældes flødestuvning med jordskokker og champignon og hønsekød i og en dåse asparges, smages til med hønsebulliontern, salt og peber, så er den mums for himlen og ganen.