Tarteletter med Enoki-svampefyld
Hovedingrediens : Svampe - Enoki Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret i en gryde. Kom det hakkede løg i. Lad det simre til det er mørt. Fløde og Enoki-svampe kommes i og det koger op. Jævnes med maizenamel og smages til med salt.
Stuvningen kommes i lune tarteletter. Skinkestrimler og ost kommes ovenpå. Gratineres under grill i 1-2 min. til osten er gylden.
Tips: Skinke og ost kan erstattes af 100 g. kyllingekød og 1 spsk. hakket persille som vendes i stuvningen. Begge slags fyld kan også bruges i tærter. |
|
Opskriften er vist 12665 gange,
og udskrevet 320 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne