Tarteletter med Enoki-svampefyld

Tarteletter med Enoki-svampefyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Svampe - Enoki

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 storetarteletter
100 g.Enoki-svampe, skåret i 2-3 cm. stykker
1 spsk.finthakket løg
50 g.skinkestrimler
 reven mild ost
10 g.smør
 salt
1 dl.fløde
1 tsk.maizenamel til jævning
 
Opskrift:
Smelt smørret i en gryde. Kom det hakkede løg i. Lad det simre til det er mørt. Fløde og Enoki-svampe kommes i og det koger op. Jævnes med maizenamel og smages til med salt. Stuvningen kommes i lune tarteletter. Skinkestrimler og ost kommes ovenpå. Gratineres under grill i 1-2 min. til osten er gylden.

Tips:

Skinke og ost kan erstattes af 100 g. kyllingekød og 1 spsk. hakket persille som vendes i stuvningen. Begge slags fyld kan også bruges i tærter.





karakterer:
Opskriften er vist 12665 gange,
og udskrevet 320 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu