Tarteletter med fyld
Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvide asparges, konserves Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt smørret i en gryde og kom melet i. Spæd med aspargesvand og fløde til en lidt tyk konsistens. Koges godt igennem. Smages til med krydderier.
Put rejer og aspargessnitter i saucen. Tarteletterne sættes på en plade og varmes i ovnen i 10 minutter ved 200 grader. Stuvningen puttes i tarteletterne, og de serveres som forret- 2 til hver. |
|
Opskriften er vist 106485 gange,
og udskrevet 1444 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (29 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-11-13 13:23:50 Det er nok fordi det er med rejer og ikke kylling tror du ikke ????? anonym - 2012-11-12 19:01:04 hva med kylling??? Der står intet i opskriften ang kylling?? anonym - 2012-07-06 18:42:50 Bug istedet for rejer 2 dåser tun, og tilsæt gerne en grønsagsterning |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne