Tarteletter med kylling og svampe

Tarteletter med kylling og svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Kylling - Kogt/stegt kylling

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :
Tarteletter med kylling og svampe, billede 4 Tarteletter med kylling og svampe, billede 1 Tarteletter med kylling og svampe, billede 2 Tarteletter med kylling og svampe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 storetarteletter
 
 Fyld:
2.5 dl.hønsebouillon
200 g.kogt kyllingekød
100 g.marksvampe
0.5 dl.piskefløde
 
 Smørbolle:
 smør
 hvedemel
 
 Pynt:
 dild
Opskrift:
Rens svampene og skær dem ud i pæne stykker og skær kyllingekødet i tern.

Bring bouillonen i kog og jævn den med en smørbollen til en cremet konsistens. Tilsæt svampene og lad dem koge med et minut.

Tilsæt så kødet og piskefløden og varm det igennem et par minutter. Smag til med salt og peber, fordel fyldet i de varme tarteletter.

Pynt evt. med lidt friske dild.

Tips:

Tarteletterne varmes ved 200 grader C. alm. ovn 3-4 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 73396 gange,
og udskrevet 1336 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-05-28 17:13:06
Hvor meget smør og mel skal der bruges til den smørbolle?

  -   2012-03-27 11:35:03
Hvor lang tid tager den ca. at lave?

  -   2010-02-06 10:41:03
Det må have været 4 MEGET store tarteletter, vi fyldte 10 almindelige festtarteletter.