Tarteletter med kylling og svampe
Hovedingrediens : Kylling - Kogt/stegt kylling Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rens svampene og skær dem ud i pæne stykker og skær kyllingekødet i tern.
Bring bouillonen i kog og jævn den med en smørbollen til en cremet konsistens. Tilsæt svampene og lad dem koge med et minut. Tilsæt så kødet og piskefløden og varm det igennem et par minutter. Smag til med salt og peber, fordel fyldet i de varme tarteletter. Pynt evt. med lidt friske dild. Tips: Tarteletterne varmes ved 200 grader C. alm. ovn 3-4 minutter. |
|
Opskriften er vist 73564 gange,
og udskrevet 1337 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Line - 2013-05-28 17:13:06 Hvor meget smør og mel skal der bruges til den smørbolle? Sophie - 2012-03-27 11:35:03 Hvor lang tid tager den ca. at lave? Per - 2010-02-06 10:41:03 Det må have været 4 MEGET store tarteletter, vi fyldte 10 almindelige festtarteletter. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne