Tarteletter med hummerhaler og aspares
Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt smørret og pisk melet i. Spæd med fiskebouillon og tilsæt fløde
til en jævn stuvning. Smag til med salt, peber og cayennepeber.
Lad saucen koge sagte 5 min. under hyppig piskning
Kom afdryppede hummerhaler i saucen. Skær aspares i mindre stykker og kom dem i. Varm tarteletterne 5 min. i ovn ved 150 grader C. alm. ovn. Fyld stuvningen i. Pynt med dild og server straks. |
|
Opskriften er vist 73693 gange,
og udskrevet 2503 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Annie - 2014-12-28 11:07:28 Brugte krebsehaler i stedet Julie - 2013-05-30 18:10:20 Er fyldet fryse egnet? anonym - 2012-01-23 12:39:29 Super nemt og smager fantastisk dog kunne man sagtens bruge dobbelt så mange hummerhaler :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne