Tarteletter med ærter og gulerødder
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Vask og skræl gulerødderne, og skær dem i terninger
Kom vandet i gryden og bring det i kog. Tilsæt gulerodsterningerne og lad dem koge i 15 min. Der skal være låg på gryden. Skru ned på lille blus. Kom ærter og salt i gryden, kog et par minutter. Kom smør og mel i en lille skål og rør det sammen til en smørbolle. Kom smørbollen i gryden og rør til grøntsagsblandingen bliver jævn. Kog i ca. 3 min. Pluk og skyl persillen, hak den. Skær kødet i små tern Servering: Varm 4 tarteletter ca. 5 min i en 200 grader C. alm. ovn. Tag tarteletterne ud og kom grøntsagsblandingen i. Bland evt. kødterninger i og pynt med hakket persille. |
|
Opskriften er vist 239627 gange,
og udskrevet 4478 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (74 stemmer) |
|
Kommentarer Heidi - 2022-05-07 08:59:35 Lækkert! Lavede den med jordnøddeguf (nut luncheon) fra Rema 1000. Burde dog hældt noget af vandet fra før smørbold tilsattes. Den blev ret vandet. (Opskrift til 8 personer - 12dl vand…) Danni - 2020-06-06 17:05:30 Vegetar version: Udskift kylling med (Nutolene fra Nutana) Nutolene: ristede jordnødder og lidt salt. Nutolene/(Nut Luncheon) kan kun bestilles fra Holland & Barrett i UK nu! reisler - 2013-11-22 14:24:46 Prøv at komme lidt skinketern i anonym - 2012-10-22 16:51:08 skinketern kan man også komme i. anonym - 2012-10-22 16:50:24 ja, den kan godt fryses tk - 2011-01-19 18:34:53 Er fyldet fryseegnet?? mille-moolly - 2010-04-19 13:25:48 kan fyldet fryses? Staal - 2007-06-29 09:13:28 Det kunne også være en god skinke, fra den lokal slagter |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne