Tateletter med agerhøne og svampe
Hovedingrediens : Hønsefugle - Agerhøns Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
1 agerhøne sættes over at koge - simre - med lidt grønsager til fond. Når kødet er mørt tages fuglene op. Kødet pilles af og skæres i småtern.
De rengjorte svampe deles og skæres i samme størelse som agerhønsekødet og sauteres i 30 gram smør. Herover drysses melet og der tilsættes, under stadig omrøring, hvidvin, fond og fløde. Kødet kommes i opbagningen og smages til med salt og peber samt meget lidt hvidløg. Dette giver smag af champignon, såfremt det anvendes med forsigtighed. Anrettes i forvarmede tarteletter og drysses med lidt hakket persille. |
|
Opskriften er vist 19542 gange,
og udskrevet 382 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne