Tateletter med agerhøne og svampe

Tateletter med agerhøne og svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Hønsefugle - Agerhøns

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
1 agerhøne
150 g.champignon eller anden svamp
½ dl.hvidvin
1 dl.fond
1 dl.fløde
30 g.smør
40 g.mel
 hvidløg
 salt
 peber
 lidt grønsager, porrer, selleri, gulerod
 
 
Opskrift:
1 agerhøne sættes over at koge - simre - med lidt grønsager til fond. Når kødet er mørt tages fuglene op. Kødet pilles af og skæres i småtern.

De rengjorte svampe deles og skæres i samme størelse som agerhønsekødet og sauteres i 30 gram smør. Herover drysses melet og der tilsættes, under stadig omrøring, hvidvin, fond og fløde. Kødet kommes i opbagningen og smages til med salt og peber samt meget lidt hvidløg. Dette giver smag af champignon, såfremt det anvendes med forsigtighed.

Anrettes i forvarmede tarteletter og drysses med lidt hakket persille.





karakterer:
Opskriften er vist 19643 gange,
og udskrevet 383 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu