Farseret lammefilet på grillet feta
Hovedingrediens : Lammekød - Lammefilet Indsendt : Red : |
|
|
Tomat concassé:
Fjern stilken fra tomaterne med en lille kniv. Kom tomaterne i spilkogende vand i ca. 30 sek. og derefter i koldt vand. Nu kan skrællen let fjernes. Skær tomaterne i kvarte og tag kernerne ud. Hak tomatkødet og bland det med ¼ af olien og smag til med salt og peber. Oliven tapenade: Oliven blændes med ½dl olivenolie og salt og peber til en grynet masse. Feta: Skær fetaen ud i 1 cm. Tykke skiver, og stik dem ud med udstikker eller glas, så de har en diameter på 7 cm. Pensel osten med æggeblomme. Sæt ovnen på grill. Grill osten øverst i ovnen i ca. 5 min. eller til de er gyldne. Lammefilet: Blancher den helbladede spinat i kogende vand i ca. 5 sek. og kom spinaten direkte i koldt vand. Bred spinaten ud på et viskestykke og tør af. Brun lammefileterne af på en varm pande, og pak dem ind i først spinat og derefter i svinenet. Brunes igen af på en varm pande, krydres med salt og peber. Steges færdig i ovnen i ca. 10 min. Salat: Salaten skylles og rives i mindre stykker. Anretning: Lammefileten skæres på skrå og den ene halvdel placeres midt på tallerkenen. Fetaen skæres over diagonalt og lægges op af lammefileten. Salaten placeres omkring feta og lam. I en ring yderst på tallerkenen lægges skiftevis en klat tomat concassé og oliven tapenade, og pyntes med basilikumblade på tomaten og på lammet. |
|
Opskriften er vist 15758 gange,
og udskrevet 280 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne