Røget lammerose med honning marineret tranebær
Hovedingrediens : Lammekød - Røget lammekølle Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Honning marineret tranebær:
Akacien varmes i skål i vandbad, honningen hældes derefter på gryde og tranebærrene tilsættes. Der gives et lille opkog. Trække på køl 2 timer ved 50°. Peberrodssalaten: Fløden piskes let og revet peberrod, citronsaft, flormelis vendes deri. Røget lammekølle skæres i tynde skiver og formes som roser. Anret på fad, pynt med julesalat og feldsalat. Server Brødpinde dertil. |
|
Opskriften er vist 10243 gange,
og udskrevet 272 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne