Indbagt fyldt lammebov
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Boven udbenes smøres med citronsaft indvendigt.
Spinat, champignon, hvidløg, nødder og ost blendes med lidt citronsaft. Boven fyldes med blandingen, rulles og snørres. Brunes i ovnen ved 220 grader C. og steges færdig ved 180 grader C. ca. 1- 1½ time. Stegen tages ud og hviler i ca. ½ time. Pakkes ind i butterdej og steges i ca. 20 min. Hviler i 20 min inden udskæring. Espagnole og lammesky samt stegesaft fra retten nedkoges sammen med rødvin of timian. Saucen jævnes og der piskes lidt kold smør i lige inden serveringen. |
|
Opskriften er vist 11410 gange,
og udskrevet 469 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer ... - 2009-07-19 16:25:45 smager bedst uden champignon... kirsten - 2005-01-01 01:01:01 hvad er espagnole kirsten - 2005-01-01 01:01:01 der står ikke hvor meget spinat der skal bruges |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne