Champingnonsuppe

Champingnonsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - SvampeSupper

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
25 g.smør
1 hakket løg
500 g.kyllinge/kalkunkød i strimler
500 g.champignon
1 litervand
3 bouillonterning, kylling
3 bouillonterning, grøntsag
1.5 dl.fløde
3 spsk.mel
3 forårsløg
 salt
 peber
 3. krydderi efter smag
2 pladerbutterdej
 revet pizzaost
 
Opskrift:
Løg, kylling og champignon brunes i smørret. Vand og bouillonterninger kommes ved. Fløden røres op med melet og kommes ved. Koger op og smages til. Butterdejen rulles ud og skæres i stykker på ca. 20 x 20 cm. Suppen hældes i en suppe kop og dækkes med butterdejen. Pizza osten og groft salt drysses på dej låget og det sættes i en 200 grader varm ovn til dejen er gyldenbrun ca. 20 min. Færdig til servering. Den tager sig utroligt festlig ud.





karakterer:
Opskriften er vist 20431 gange,
og udskrevet 367 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
lækkert