Paneret squash
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : Red : |
|
|
Vask squashen. Skær den i tynde skiver (lidt mindre end ½ cm) på den lange eller korte del. Det er lettere og hurtigere at panere stykkerne, når de skæres på den lange del.
Vend skiverne i hvedemelsblandingen og steg dem gyldne til de er møre og sprøde. Server hertil: Kartoffelmos eller forskellige kogte grøntsager. En rest paneret squash kan spises på brød med gulerods/æbleråkost eller med remoulade. Tips: Er det svært at få paneringen til at hænge ved, kan squash-skiverne vendes i sammenpisket æg med en anelse vand, før de vendes i hvedemelsblandingen. |
|
Opskriften er vist 20560 gange,
og udskrevet 364 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Michael - 2010-04-30 18:50:19 Superlækkert som tilbehør til kød Punkmama - 2005-01-01 01:01:01 ret nemt og super lækker! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne