Squash med friske krydderurter
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : Red : |
|
|
Vask squashen. Del den i 4 dele på langs. Skær den i ca. ½ cm tykke stykker. Vask tomaterne og skær dem i tynde skiver. Fjern kernerne fra den halve peberfrugt og skær denne i små tern.
Opvarm olien i en gryde. Kom squashen heri. Rør rundt. Lad småsnurre et par min. under omrøring. Tilsæt tomater og peberfrugt under omrøring. Lad småsnurre nogle min. under låg. Tilsæt urter og bouillon eller vand. Har du ikke en rest grønsagsafkog (bouillon) fra en af dagene før, må du være mere omhyggelig med tilsmagningen af urter, paprika og citron. Eller du må bruge udelukkende fløde, f.eks. fløde 13. Lad det hele småsnurre under låg ca. 5 min. Jævn med 2-4 tsk. Maizena rørt ud i lidt vand (tynd tykmælks-konsistens). Lad den koge 4 min. Saucen skal være let flydende – ikke tyk som gammeldags sovs – og alligevel skal den holde ved gaflen, når du spiser den – med mindre du vælger at dyppe fluten eller brødet deri. Til sidst tilsætter du persille og løvstikke (koger med 1 min). Smag til med salt og evt. citronsaft. Pynt med ristede græskarkerner. Når der tilsættes citronsaft til retter med fløde, bliver retten mere tyk, så tag højde for dette så du ikke lader retten blive for tyk, før citronsaft tilsættes. |
|
Opskriften er vist 11089 gange,
og udskrevet 259 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne