Rumænsk grønsagssuppe
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Rumænien Indsendt : Red : |
|
|
Alle grønsager renses og gulerod, persillerod, hvidkål og selleri skæres i tynde skiver. Squashen, auberginen og de skrællede kartofler skæres i terninger, pebrene i strimler og tomaterne i skiver.
Alle grønsager, undtagen kartofler, tomater og pebre, svitses i fedtstoffet til de er faldet sammen. Så tilsættes kartoffelterningerne og så meget kogende vand at, det dækker. Det hele koges over svag varme til det er næsten mørt, så kommes tomater og peber i og suppen smages til med salt og peber. Ved serveringen drysses med hakket persille og lidt citronsaft kommes i for at give den en syrlig smag. Brød spises til. Alle slags grønsager kan anvendes til denne suppe. |
|
Opskriften er vist 43173 gange,
og udskrevet 1053 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (45 stemmer) |
|
Kommentarer benthe - 2009-11-11 08:11:23 giver en fantastisk god smag til suppen, hvis man svitser lidt bacon sammen med grøntsagerne, det behøver ikke at være så meget, feks. 100 gr.i tern til 1 L. suppe Katrine - 2007-11-08 19:11:35 Det er en god og sund ret, men efter min mening er den lidt for grov, den må gerne få en tur i blænderen efter min mening. (: 6.--8. klasse, Kirkebækskolen,Vallensbæk - 2005-01-01 01:01:01 Dejlig og sund ret og god til hjemkundskab! Lucia Sarbu - 2005-01-01 01:01:01 Der er god og sund mad |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne