Kyllinge-spinatlasagne
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 93423 gange,
og udskrevet 2391 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (45 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-12-13 12:20:50 Hvis man er til lidt stærk mad, kan man komme en tsk. tabasco sovs i sammen med tomaterne. Michael - 2010-01-03 00:05:27 når vi laver det så plejer vi og bruge 500 gram hakket spinat. amanda 9 år - 2008-05-02 17:22:13 den ser super lækker ud glæder mig til at smage er vild med mange slaks lasanger =) snuske - 2008-01-18 22:59:50 Fik denne ret på den efterskole, jeg gik på! Det er bare en super lækker lasange... anonym - 2007-04-08 20:46:34 Der er altså forskel på, hvor mange gram spinat, der er i en pose... Så hvor mange gram skal der bruges - mere nøjagtigt? Heidi - 2007-04-08 20:46:02 Den lægges jo nok mellem lasagnepladerne, tomatsovsen og kyllingestykkerne... Sheila - 2005-01-01 01:01:01 Hvor gjorde du af spinaten, efter den var blevet dampet? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne