Ande Rilettes
Hovedingrediens : And - Andelår Indsendt : |
|
|
Del lårene i to. Gør urterne i stand og skær dem groft. Kom begge dele i en gryde. Kom timian ved og hæld vand på til det netop dækker. Læg låg på gryden og kog ved svagt blus 1 time. Tag kød og grøntsager op og køl det lidt. Kog væsken ind til ca 3/4 dl. Tag timian fra. Pluk kødet fra benene og mos det sammen med grøntsagerne og væsken. Krydr med salt og peber. Hak æblet fint og vend ternene i andeblandingen. Pres riletten i 4 portionsforme og stil dem køligt et par timer.
Servering Server f.eks. med brød, smurt med krydderolie og derefter ristet sprødt i ovnen ved 170 grader. Tilbehør: Gerne reven peberrod. |
|
Opskriften er vist 28128 gange,
og udskrevet 519 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne