Kylling Rilettes

Kylling Rilettes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse)

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 kyllingelår
200 g.rodurter
1 æble, f.eks. Belle de Boskoop
 lidt timiankviste
 salt
 peber
 
Opskrift:
Del lårene i to. Gør urterne i stand og skær dem groft. Kom begge dele i en gryde. Kom timian ved og hæld vand på til det netop dækker. Læg låg på gryden og kog ved svagt blus 1 time. Tag kød og grøntsager op og køl det lidt. Kog væsken ind til ca 3/4 dl. Tag timian fra. Pluk kødet fra benene og mos det sammen med grøntsagerne og væsken. Krydr med salt og peber. Hak æblet fint og vend ternene i kyllingeblandingen. Pres riletten i 4 portionsforme og stil dem køligt et par timer.

Servering :
Server f.eks. med brød, smurt med krydderolie og derefter ristet sprødt i ovnen ved 170 grader. Tilbehør: Gerne reven peberrod.





karakterer:
Opskriften er vist 15132 gange,
og udskrevet 170 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu