Franske snegle 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Butterdej Indsendt : Red : |
|
|
Franske snegle er almindeligvis fremstillet af butterdej. Dejen udrulles tyndt (ca. ½ cm) til en aflang plade, som derefter påsmøres med remonce og kanel. Dejen rulles/trilles sammen til en roulade/pølse, der derefter skæres ud i (ca. 2-3 cm) brede stykker.
På et sukker-bestrøet bord (brug rigeligt), vendes sneglene rundt i sukkeret så begge sider bliver godt dækket. Derefter tager man en rullepind og udruller sneglene (m/snippen nedad) til passende størrelser (brug godt m. sukker).
Lægges på bageplade med bagepapir. Hviler på pladen ca. 1 time.
Bages i en god varm ovn (ca. 210°) til de er pæne gyldne.
Når de er kolde glaseres de med chokoladeglasur og drysses med nonpareille.
Hvis det er købe-frossen optøet butterdej (el. frisklavet), må den rulles ud og lægges sammen 1 gang el. 2, - dejen må ikke være skær (så bager de for meget op).
|
|
Opskriften er vist 19870 gange,
og udskrevet 207 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (28 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne