Romsnegle 02
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Rul dejen ud på melet bord i en aflang plade ca. 20x40 cm.
Rør fyldet sammen og smør det på, men ikke helt ud til kanten. Drys rosiner på, og rul den sammen. Skæres i 1 ½ cm stykker og sættes på plade med bagepapir. Tryk sneglene lidt flade og rosinerne ind i dejen. Hæver, tildækket og lunt, til dobbelt størrelse. Bages på næstnederste rille ved 225 grader C. i 15-20 min. Rør flormelis med rom og fordel det i snegleform på kagerne. |
|
Opskriften er vist 20664 gange,
og udskrevet 218 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (9 stemmer) |
|
Kommentarer fellpony - 2005-01-01 01:01:01 det håber jeg da bliver en god opskrift til min kogebog |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne