Tobleronelagkage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Kilde : Per K. Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Toblerone og piskefløde smeltes ved lav varme, hældes i en skål som køler lidt af på køkkenbordet for den filmes og stilles i køleskabet til næste dag.
Næste dag piskes Tobleronefløden til skum og kommes i en sprøjtepose. Halvdelen af Tobleroneskummet sættes på lagkagebunden i små toppe, den anden lagkagebund lægges over og den sidste halvdel af cremen sættes på som toppe. Lagkagen kan pyntes af med hakket Toblerone og evt. frisk frugt, hindbær og blåbær passer godt til. |
|
Opskriften er vist 2651 gange,
og udskrevet 91 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne