Kanin med fars
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Kilde : Kaniner.info Indsendt : Red : |
|
|
Hak indmaden af kaninen og bland den med det hakkede kalvekød.
Bland finthakket løg og basilikum i og kom farsen i bugen på kaninen.
Luk maven med kødnåle og steg kaninen i ovnen 1 1/2 -2 timer.
Kom evt. et par stykker spæk over kaninen, da den nemt kan blive tør - eller pensl den godt med olivenolie. |
|
Opskriften er vist 10609 gange,
og udskrevet 155 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Lone - 2019-01-25 22:30:14 Mangler ovn temperatur |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne